Σάρτη

Σάρτη

Απόσταση από το αεροδρόμιο → 131 χιλ

 

 

Η Σάρτη είναι ένα θέρετρο διακοπών που συνδυάζει την ορεινή με τη θαλασσινή μαγεία. Οι λευκές αμμουδιές, οι απομονωμένοι κολπίσκοι μαγεύουν τον επισκέπτη και του αφήνουν αναμνήσεις αξέχαστες.

Η Σάρτη είναι ένας τόπος ασύγκριτης ομορφιάς που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Έχει οτιδήποτε μπορεί να επιθυμήσει κάποιος για να είναι ιδανικές οι διακοπές του: θαυμάσιες παραλίες, νυχτερινή ζωή, ιστορικά μνημεία, φιλόξενους ανθρώπους. Αλλά και οι επιλογές της διαμονής και της διασκέδασης στην περιοχή  είναι άνετες και ευχάριστες. Η παραλία φυσικά, αποτελεί το κύριο σημείο ενδιαφέροντος.

Η παραλία της Σάρτης, σε κάποια σημεία είναι οργανωμένη με εστιατόρια και μπαρ και αλλού είναι πιο ήσυχη, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα μακριά από τον κόσμο. Από τους πολυάριθμους επισκέπτες που δέχεται κάθε χρόνο, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ψηλά στην εκτίμηση των οικογενειών. Τα ρηχά και πεντακάθαρα νερά της είναι το αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών.

Αξίζει να δείτε:

  • Να κάνετε μία κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος από τη Σάρτη και να ανακαλύψετε το μοναδικό μνημείο της UNESCO ή να απολαύσετε το κολύμπι και μαγικές παραλίες στην ανατολική ακτή της Σιθωνίας.
  • Το μετόχι της Μονής Ξηροποτάμου με την υπέροχη εκκλησία της.
  • Τα έργα (γλυπτά και ζωγραφιές) του λαϊκού καλλιτέχνη μπάρμπα - Ζαφείρη σε καφενείο του χωριού.

Μη το χάσετε!

Να περάσετε μία μέρα στην παραλία Καβουρότρυπες, μία από τις όμορφες και φωτογραφισμένες παραλίες της Χαλκιδικής με τα  κρυστάλλινα νερά και τους υπέροχους σχηματισμούς βράχων.

Κοντινά Μέρη

επιλέξτε και ανακαλύψτε

follow us

join us in social media

Συνεργάτες

X