Κρουαζιέρες από τη Σάρτη

Κρουαζιέρες από τη Σάρτη

Αν επισκέπτεστε τη νότια Σιθωνία, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις διασκεδαστικές κρουαζιέρες
που προσφέρονται από τη Σάρτη!

 

Η 1η κρουαζιέρα περιλαμβάνει μία χαρούμενη ημέρα με κολύμπι, φαγητό και κρασί. Ακολουθήστε μας στο μικρό λιμανάκι της Σάρτης, όπου ο καπετάνιος του πλοίου σας περιμένει. Η εκδρομή ξεκινάει το πρωί με πλοίο με προορισμό το βόρειο τμήμα της Σιθωνίας όπου θα έχετε τη δυνατότητα να κολυμπήσετε στα ανοικτά της θάλασσας και να θαυμάσετε τις μαγευτικές παραλίες της Βουρβουρού και τις Καβουρότρυπες. Το απόγευμα, στη τελευταία στάση της εκδρομής, μπορείτε να ετοιμάσετε μαζί με το καπετάνιο, τα ψητά εδέσματα και τις σαλάτες, ενώ σας υποσχόμαστε μία αλησμόνητη κρουαζιέρα με άφθονο κρασί και πολύ διασκέδαση.

 

Η 2η εκδρομή είναι μία μοναδική ημερήσια εκδρομή κατά μήκος του Αγίου Όρους στα πλαίσια ενός χαλαρωτικού ταξιδιού με πλοίο. Αφετηρία για την κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος είναι το λιμανάκι της Σάρτης, από εκεί επιβιβαζόμαστε στο πλοίο και διανύοντας μια χαλαρωτική διαδρομή φτάνουμε στο νότιο-ανατολικό άκρο του Αγίου Όρους. Το πλοίο μετακινείται κατά μήκος της ακτής έτσι ώστε οι επιβάτες να απολαμβάνουν την εκπληκτική θέα των μοναστηριών. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο ξεναγός παρέχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το κάθε μοναστήρι και τη μοναστική ζωή. Στο νησάκι Αμμουλιανή, το πλοίο πραγματοποιεί μεσημεριανό διάλειμμα 2 ωρών, όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γευματίσουν σε μία από τις πολυπληθείς ταβέρνες. Μετά το τέλος του γεύματος, το πλοίο επιστρέφει στην Σάρτη.

Η 3η εκδρομή είναι μία κρουαζιέρα στον κρυφό παράδεισο της Χαλκιδικήσ, το νησί της Αμμουλιανής! Αναχώρηση για το βόρειο νησί της Χαλκιδικής, όπου θα το εξερευνήσουμε σαν τον Οδυσσέα. Το πρωί ξεκινά σκάφος από τη Σάρτη. Όποιος επιθυμεί μπορεί να βουτήξει στα ανοικτά της θάλασσας σε κρυστάλλινα καθαρά νερά. Στην πρώτη στάση της διαδρομής στο γραφικό κόλπο Πορτοκάλι, έχετε την ευκαιρία για ηλιοθεραπεία ή για κολύμπι. Άλλη στάση για κολύμπι σας περιμένει στα μαγευτικά νησάκια πριν την Αμμουλιανή που διαθέτει λιμάνι και όπου θα αγκυροβολήσει το πλοίο. Εκεί μπορείτε για μία ώρα και τριάντα λεπτά είτε να κάνετε ένα ήσυχο περίπατο μέσα στο χωριό ή να επισκεφθείτε μία από τις παραδοσιακές ταβέρνες. Στο δρόμο της επιστροφής, μπορείτε να ανακαλύψετε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς κόλπους της Αμουλιανής, το κόλπο Καραγάτση, όπου μπορείτε να κάνετε μία ανανεωτική και δροσιστική βουτιά. Αλλά εάν ακόμη αυτό δεν είναι αρκετό, έχετε τη δυνατότητα να βουτήξετε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της διαδρομής από το πλοίο μέχρι την ασφαλή επιστροφή στο λιμάνι της Σάρτης.

Η 4η εκδρομή είναι μία περιπέτεια στα ανοικτά της θάλασσας. Απολαύστε ένα διασκεδαστικό και περιπετειώδες ταξίδι με ένα μικρό πλοίο. Η εκδρομή ξεκινά στη βόρεια ακτή της Σιθωνίας. Στην πρώτη στάση, σας παρέχετε η δυνατότητα για κολύμπι και καταδύσεις. Είστε έτοιμοι για αυτή την πρόκληση; Συνεχίζουμε την πορεία μας προς ένα τοπικό ιχθυοτροφείο. Εκεί θα πρέπει να ψαρέψετε τα δικά σας ψάρια για το γεύμα που ακολουθεί αργότερα. Τελικά, θα φτάσουμε σε μία ερημική παραλία αλλά δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση. Προετοιμάστε τα θαλασσινά και τις σαλάτες, και θα επιβραβευθείτε με κρασί και τσίπουρο από τον καπετάν Πέτρο. Απολαύστε τη δύση του ηλίου και χαλαρώστε. Μουσική με μπουζούκι και πολύ «συρτάκι» μέχρι την επιστροφή, θα σας προσφέρουν ένα αλησμόνητο απόγευμα.

Μη το χάσετε!

Να χορέψετε ελληνικούς χορούς κατά την επιστροφή στη Σάρτη!

Κοντινά Μέρη

επιλέξτε και ανακαλύψτε

follow us

join us in social media

Συνεργάτες

X