Ασφάλεια

Ασφάλεια στη Χαλκιδική

Γενικές πληροφορίες

 

Η Ελλάδα είναι μία από τις πιο ασφαλείς χώρες του κόσμου και οι πιθανότητες είναι, να υποφέρετε από εξοντωτική ζέστη πάρα από οποιοδήποτε είδος εγκληματικής ενέργειας!

 

Η Χαλκιδική είναι ένας ασφαλής, φιλικός και φιλόξενος προορισμός με πολύ χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας αναλογικά με άλλους προορισμούς στην Νότια Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα, οι δημόσιες συγκοινωνίες, το να ταξιδεύετε μόνοι σας ή να επισκέφτεστε μέρη στη Χαλκιδική είναι ασφαλές.

Επίσης, το να πέσετε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης είναι σχεδόν μηδαμινό. Βέβαια, όπως συμβαίνει παντού στον κόσμο, συμβουλεύουμε τους επισκέπτες να κρατούν κάποιες προφυλλάξεις για να μην μειώσουν την πιθανότητα κλοπής.

Όπως σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, το τηλέφωνο της Αμεσης Δράσης είναι 112.

 

Τουριστική αστυνομία:  1571

Τα γραφεία της Τουριστικής Αστυνομίας βρίσκονται στο Αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης.

Ξενοδοχεία, καταλύματα, εστιατόρια, ταξιδιωτικά γραφεία, τουριστικά μαγαζιά, ξεναγοί, σερβιτόροι, οδηγοί ταξί και λεωφορείων υπόκεινται στην δικαιοδοσία της Τουριστικής Αστυνομίας. Αν έχετε κάποια καταγγελία ή παράπονο, απευθυνθείτε στην Τουριστική Αστυνομία. Αν σας χάσετε ή σας κλέψουν την ταυτότητα, θα πρέπει να επυθυνθείτε στην Αστυνομία.

[/row]
[/mp_span_inner] [/mp_row_inner]

 

pageid: 12566

follow us

join us in social media

Συνεργάτες

X