Τι να κάνετε

 

Τι να κάνετε

 

Ανακαλύψτε

Εδώ ανακαλύφθηκε ο ελλείπων κρίκος στην εξέλιξη του ανθρωπίνου είδους˙ εδώ γεννήθηκε ο Αριστοτέλης˙ εδώ η μοναστική κοινότητα του Άθω που συνδέει το γήινο με το υπερβατικό.

Δρόμος προς την Ορεινή Χαλκιδική

Βιώστε

Τρεις διαφορετικές εμπειρίες και οι τρεις αξεπέραστες: η κοσμοπολίτικη Κασσάνδρα, η μαγευτική Σιθωνία, ο αυθεντικός Άθως. Και οι τρεις είναι ευλογημένες από τη φύση,  αποτελούν μοναδικά βιώματα που ξυπνούν τις αισθήσεις.

Παραλία Σάρτης | Σιθωνία

Γευτείτε

Η γη και η θάλασσα προσφέρουν απλόχερα θαυμάσια υλικά, που έχουν διαμορφώσει την τοπική εκδοχή της παραδοσιακής μεσογειακής κουζίνας. Ο θησαυρός των τοπικών προϊόντων όπως οι ελιές, το παρθένο ελαιόλαδο, το μέλι, τα γαλακτοκομικά, τα ψάρια, το κρασί, τα λαχανικά και τα φρούτα απογειώνουν την τοπική γαστρονομική σκηνή ως την κορυφή της νοστιμιάς.

Απολαύστε

Ένας μεθυστικός συνδυασμός μπλε και πράσινου˙ θαλερά, πράσινα δάση που φτάνουν ως την ακροθαλασσιά˙ χρυσό φως που αντανακλάται στα τιρκουάζ νερά˙ παράδοση που δίνει ζωή στην πλούσια γαστρονομική και πολιτιστική κληρονομιά.   Αμέτρητοι φυσικοί όρμοι, μοναδικοί αρχιτεκτονικoί τόποι, άψογα διατηρημένα χριστιανικά μνημεία και τόσοι ακόμη ανεξερεύνητοι θησαυροί συνθέτουν τον μοναδικό αυτό καμβά, που λέγεται Χαλκιδική.

Αρχαία Στάγειρα

 

pageid: 11810

follow us

join us in social media

Συνεργάτες

X