Ιππασία στη Σιθωνία

Ιππασία στη Σιθωνία

Είτε είστε φίλοι της ιππασίας είτε επισκέπτες που επιθυμούν να δοκιμάσουν κάτι νέο και διαφορετικό ορίστε μια πρόκληση! Οι διαδρομές είναι ποικίλες και σίγουρα κάποια θα ταιριάζει στις δικές σας προτιμήσεις. Βόλτα με το άλογο, έφιππη περιήγηση στην παραλία και έφιππη ανάβαση σε ορεινό μονοπάτι.

Οι διαδρομές σχεδιάζονται έχοντας υπόψη όλα τα επίπεδα εξοικείωσης και εμπειρίας των ιππέων και μπορούν να συμπεριλάβουν είτε τους αρχάριους που απλά αναζητούν μια αξιομνημόνευτη εισαγωγή στην ιππασία και διασκέδαση είτε τους προχωρημένους ιππείς που αναζητούν μια πρόκληση σε άγνωστο έδαφος. Γι' αυτό θα δείτε εκεί κάθε είδους ταξιδιώτη: από μικρά παιδιά που απολαμβάνουν μια βόλτα με πόνι είτε "μεγαλύτερα" παιδιά που εξερευνούν ένα ορεινό μονοπάτι παρέα με τον προσωπικό οδηγό τους.

Στον ιππικό όμιλο της περιοχής προσφέρονται μαθήματα εκπαίδευσης και εξοικείωσης με τα άλογα σε οργανωμένους χώρους αναψυχής με αναψυκτήρια παιδότοπους και snack bars. Στο κτήμα ή στο δάσος, στο βουνό ή στις παραλίες, οι επιλογές για τους περιπάτους με εκπαιδευμένα άλογα είναι πολλές. Κάντε μια βόλτα στο ράντζο ή αποδράστε στο βουνό και ζήστε μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!

Αξίζει να δείτε:

Ο ιππικός όμιλος Ιππολύτη στον Όρμο Παναγιάς, προσφέρει:

  • Μαθήματα ιππασίας: σε αρχάριους αλλά και προχωρημένους
  • Ελεύθερη ιππασία: απολαύστε μία διαδρομή και περιήγηση στη φύση
  • Ημερήσιες εκδρομές

Πληροφορίες:

Κτήμα Ιππολύτη
Όρμος Παναγιάς, Σιθωνία, Χαλκιδική
T.: +30 2375032087 | Email: info@ippoliti-horses.gr

Κοντινά Μέρη

επιλέξτε και ανακαλύψτε

follow us

join us in social media

Συνεργάτες

X