Κρουαζιέρα στην Αμμουλιανή από τον Όρμο Παναγιάς

Κρουαζιέρα στην Αμμουλιανή από τον Όρμο Παναγιάς

Η ημερήσια κρουαζιέρα στο νησί της Αμμουλιανής και τα νησάκια Δρένια από τον Όρμο Παναγιάς, είναι μία διασκεδαστική εκδρομή γεμάτη κολύμπι σε εξωτικές παραλίες και ξενοιασιά!

Η κρουαζιέρα για τα νησάκια Δρένια και την Αμμουλιανή ξεκινάει με το πλοίο να πλέει Βορειοανατολικά όπου -σε λίγη ώρα- φτάνει στο μαγευτικό – εξωτικό προορισμό από ένα σύμπλεγμα μικρών νησιών όπου τα νερά είναι καταγάλανα. Εκεί γίνεται μια στάση 2 ωρών για μπάνιο και φαγητό.

Στη συνέχεια της Κρουαζιέρας Χαλκιδικής ακολουθεί μια στάση στο λιμάνι της νήσου Αμμουλιανής. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν βόλτα, να δουν τα τοπικά αξιοθέατα (την Αγιορείτη εκκλησία, το λαογραφικό μουσείο) ή να φάνε.

Η κρουαζιέρα ολοκληρώνεται με μια ακόμα στάση στο κόλπο Λαγονήσι στο σύμπλεγμα των νησιών της Βουρβουρού Χαλκιδικής όπου το πλοίο σταματάει για βουτιές πάνω από το πλοίο στα καταγάλανα νερά. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της επιστροφής στον Όρμο Παναγιάς υπάρχει μουσική, τραγούδι, ζωντανό μπουζούκι για διασκέδαση και χαλάρωση. Η ώρα άφιξης στον Όρμο Παναγιάς είναι περίπου 17:15

Μη το χάσετε!

Μη ξεχάσετε να πάρετε τη μάσκα σας μαζί και να εξερευνήσετε το βυθό στα καταγάλανα νερά!

Κοντινά Μέρη

επιλέξτε και ανακαλύψτε

follow us

join us in social media

Συνεργάτες

X