Θαλάσσια σπορ και περιηγήσεις στη Σιθωνία

Θαλάσσια σπορ και περιηγήσεις στη Σιθωνία

Αν βρίσκεστε στη Σιθωνία, τόττε το Καρύδι είναι σίγουρα μία από τις must-see must-swim παραλίες της Χαλκιδικής! Αλλά εκτός από το να κολυμπήσετε, έχετε την ευκαιρία να εξερευνήστε τη Βουρβουρού και διασκεδάστε με τους φίλους ή την οικογένειά σας.

Νοικιάστε τον εξοπλισμό και επισκεφτείτε και τα 9 μικρά νησάκια του κόλπου της Βουρβουρούς και ανακαλύψτε μερικά από τα πιο κρυμμένα μυστικά της όπως την παραλία Παράδεισος, Χαβάη, Κρυφτό ή τη "Γαλάζια λίμνη" όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι!

 

Η' μπορείτε να διαλέξετε μία από τις εκδρομές που οργανώνονται και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μίας εκδρομής με καταμαράν, καγιάκ, πεζοπορία, σέρφ!

Αν δεν έχετε σερφάρει ποτέ σε κύμα, εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για να το κάνετε. Σας μεταφέρουμε σε μικρές ομάδες σε μια από τις κοντινές παραλίες (σύμφωνα με την πρόβλεψη κύματος) όπου θα βρείτε τις τέλειες συνθήκες εκμάθησης. Αμμώδεις παραλίες, ρηχά νερά και μικρά κύματα θα σας διευκολύνουν να κάνετε τα πρώτα σας βήματα.

Θα ξεκινήσουμε με προπόνηση στην παραλία, ώστε να νιώσετε έτοιμοι να «καβαλήσετε» το πρώτο σας κύμα στη θάλασσα με τη βοήθεια του δασκάλου σας. Είναι εξαιρετικά εύκολο και ασφαλές και μπορεί να το κάνει ο καθένας (από 5 έως 75 ετών).

Υπάρχουν προγράμματα που παρέχουν θαλάσσια σπορ και ευκαιρίες αναψυχής προσιτά για άτομα με ειδικές ικανότητες. Ο ειδικά σχεδιασμένος εξοπλισμός δίνει τη δυνατότητα για καταδύσεις, ιστιοπλοΐα, ιστιοσανίδα, κωπηλασία, σέρφινγκ και καγιάκ για άτομα με διαφορετικά επίπεδα κινητικότητας και ικανότητας.

Άτομα με ειδικές ικανότητες όλων των ηλικιών μπορούν να συμμετέχουν σε θαλάσσια σπορ. Οι συμμετέχοντες μπορεί να έχουν σωματικές, ψυχικές-συναισθηματικές δυσκολίες ή δυσκολίες αντίληψης, αλλά φροντίζουμε να ενθαρρύνομε όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάποια θαλάσσια δραστηριότητα.

Η πρόσβαση και η μεταφορά του ατόμου στο σταθμό μας γίνεται μέσω πλατφόρμας από το σημείο στάθμευσης αυτοκινήτων. Παρέχεται ειδικός εξοπλισμός ασφαλείας.

Να θυμάστε:

Όλα τα προγράμματα παραπάνω ξεκινούν Μάιο και ολοκληρώνονται τον Οκτώβριο.

Κοντινά Μέρη

επιλέξτε και ανακαλύψτε

follow us

join us in social media

Συνεργάτες

X