Κρουαζιέρα στον Τορωναίο Κόλπο

Κρουαζιέρα στον Τορωναίο Κόλπο

Αυτή η ημερήσια κρουαζιέρα απευθύνετε σε όλους εσάς που θέλετε να περάσετε μία ξένοιαστη μέρα στη θάλασσα απολαμβάνοντας τα κρυστάλλινα νερά, τον ήλιο και το μαγευτικό τοπίο και των 2 "ποδιών", της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας!

 

Το πλοίο αναχωρεί από το Πευκοχώρι και διασχίζει τον Τορωναίο Κόλπο με πρώτη στάση την παραλία της Τορώνης για περίπου 2 ώρες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής σας, Κατά τη διάρκειά της, θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε και να κολυμπήσετε στη μοναδική παραλία της ιστορικής Τορώνης με το πανάρχαιο κάστρο της! Στη συνέχεια, θα επιβιβαστείτε στο πλοίο με προορισμό το λιμάνι του Νέου Μαρμαρά, ενός από τα πιο κοσμοπολίτικα χωριά της Σιθωνίας, όπου θα έχετε το χρόνο να περιηγηθείτε στα σοκάκια, να κάνετε ψώνια, να πιείτε έναν καφέ και να γνωρίσετε το αμφιθεατρικά χτισμένο οικισμό.

 

Έπειτα θα επισκεφτείτε το νησάκι της Κελύφου - ή Χελώνα, όπως το ονομάζουν οι ντόπιοι λόγω του σχήματος του. Πρόκειται για ένα ακατοίκητο νησί με απίθανα νερά και άγρια ομορφιά! Μετά από μισή, θα ξεκινήσετε να επιστρέφετε στο Πευκοχώρι, όπου τελειώνει και η εκδρομή.

Schedule:

Το σημείο αναχώρησης είναι το Πευκοχώρι και η εκδρομή πραγματοποιείτε κάθε
Δευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο στις 09.30πμ.

Κοντινά Μέρη

επιλέξτε και ανακαλύψτε

follow us

join us in social media

Συνεργάτες

X