Γκόλφ

Γκόλφ

Το Porto Carras φιλοξενεί το μοναδικό γήπεδο γκολφ στη Βόρεια Ελλάδα, το οποίο θεωρείται σήμερα ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για γκολφ στη Μεσόγειο. Απολαύστε μια πολυτελή εμπειρία γκολφ στο 18-οπών και Par 72 γήπεδο, το οποίο φιλοξενεί περήφανα διεθνή τουρνουά, με θέα μαγευτικά τοπία.

Αυτές οι πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις είναι ιδανικές για επαγγελματίες και ερασιτέχνες παίκτες, που θέλουν να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους, ενώ ταυτόχρονα έχουν πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις των εγκαταστάσεων του θέρετρου.  Απολαύστε το παιχνίδι κάτω από τον γαλάζιο ουρανό και απολαύστε τη ξακουστή ελληνική φιλοξενία.

Ακόμα όμως και αν δεν έχετε παίξει ποτέ γκολφ αλλά θα σας ενδιέφερε να μάθετε, η Ακαδημία γκολφ και οι έμπειροι προπονητές της, προσφέρουν επαγγελματική εκπαίδευση σε παίκτες όλων των επιπέδων, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών.

Οι κατάλληλες εγκαταστάσεις προσφέρονται για να βοηθήσουν τους παίκτες να εξασκηθούν και συμπεριλαμβάνουν a full-size driving range, putting green, chipping green with practice bunker and a golf simulator.

Αξίζει να δείτε:

Ένα τοπίο με τις διαφορετικές αντιθέσεις του Αιγαίου, τα κοντινά βουνά, τους αμπελώνες και το πανέμορφο τοπίο της Χαλκιδικής, το γήπεδο γκολφ Olive Grove του Porto Carras Grand Resort θαυμάζεται από παίκτες του γκολφ από όλο τον κόσμο.

Αρχικά σχεδιάστηκε από τους διάσημους σχεδιαστές γήπεδων γκολφ, Geoffrey S. Cornish και William G. Robinson και ανακαινίστηκε από τον Roy McRay το 2003, καλύπτει 77 εκτάρια και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία σε κάθε παίκτη του γκολφ. Διαθέτει στρατηγικά εμπόδια και λίμνες, παρέχοντας ένταση σε κάθε χτύπημα, ενώ από τα διαφορετικά σημεία εκκίνησης, οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν μαγευτική θέα με κάθε swing, προσφέροντας τους πρόκληση και μια διασκεδαστική εμπειρία.

Μη το χάσετε!

Να επισκεφτείτε το οινοποιείο του Πόρτο Καρρά και να γνωρίζετε
τα κρασιά των μεγαλύτερων βιολογικών αμπελώνων της Ελλάδος!

Κοντινά Μέρη

επιλέξτε και ανακαλύψτε

follow us

join us in social media

Συνεργάτες

X