Θαλάσσια σπορ στη Χαλκιδική

Θαλάσσια σπορ στη Χαλκιδική

Είστε λάτρεις των θαλάσσιων σπορ; Αγαπάτε την ιστιοπλοΐα, τις καταδύσεις ή το surfing; Η Χαλκιδική θα σας ταξιδέψει σε έναν μοναδικό κόσμο θαλάσσιων δραστηριοτήτων! Ο προορισμός με την μεγαλύτερη ακτογραμμή -550χιλ- είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο πεδίο για θαλάσσια σπορ και δραστηριότητες.

Οι περισσότερες οργανωμένες παραλίες της Χαλκιδικής έχουν οργανωμένα κέντρα θαλάσσιων σπορ προσφέροντας κάθε είδους δραστηριότητα που σχετίζεται με τη νερό όπως καταδύσεις, σκι, κανό καγιάκ, snorkelling, ιστιοπλοΐα, ενοικιάσεις σκαφών και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! 

 

Οι λάτρες της αδρεναλίνης μπορούν να διαλέξουν μεταξύ μηχανοκίνητων θαλάσσιων σπορ όπως jet ski, fly board και parasailing. Υπάρχουν βέβαια και πληθώρα δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια όπως  θαλάσσιο ποδήλατο, οικογενειακό SUP, banana κά.

Σχεδόν παντού στη Χαλκιιδκή, θα βρείτε οργανωμένες εγκαταστάσεις, καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό ή σχολές, για να πάρετε μαθήματα ιστιοσανίδας σε περίπτωση που το θελήσετε.

Οργανωμένες εγκαταστάσεις [water sport centres] μπορείτε να βρείτε σχεδόν σε όλη τη Χαλκιδική και μεγάλα ξενοδοχεία! Οργανωμένες παραλίες όπως της Νέας Ποτίδαιας, Σάνι, Πολυχρόνου, Σίβηρης, Καρύδι, Άγιος Γιάννης, Νέα Ρόδα, Ουρανούπολης είναι μόνο μερικά από αυτά.

follow us

join us in social media

Συνεργάτες

X