Ευεξία και σπα στη Χαλκιδική

Ευεξία και σπα στη Χαλκιδική

Η Χαλκιδική εκτός από τις εξωτικές της παραλίες και την απαράμιλλλη φύση της έχει να επιδείξει και μοναδικούς χώρους χαλάρωσης και ευεξίας! Τα θέρετρα της παρέχουν υψηλής ποιότητας πακέτα ευεξίας και τα πολυτελή spa της είναι στη διάθεσή σας. Στις υποδομές της περιοχής περιλαμβάνονται εγκαταστάσεις spa, θαλασσοθεραπείας, υδροθεραπείας, σάουνες, τζακούζι, και τις θεραπείες αναζωογόνησης με θερμά λουτρά, μασάζ και περιποιήσεις κάθε είδους. Με φροντίδες τόσο για το σώμα όσο και για το πνεύμα σας θα ανανεωθείτε και θα δείτε βελτίωση στην υγεία σας. Ο απώτερος στόχος φυσικά είναι η απόλαυση και η πληρότητα όλων των αισθήσεων, ώστε να νιώσετε ηρεμία, γαλήνη και  ισορροπία.

Φροντίστε τον εαυτό σας. Το αξίζετε!

 

Ιαματικά Λουτρά Αγίας Παρασκευής:

Από την αρχαία Ελλάδα μέχρι σήμερα ο άνθρωπος φροντίζει την υγεία του με τη χρήση ιαματικών φυσικών πόρων. Οι λουτρότοποι της Ελλάδας παρέμειναν στους αιώνες χώροι θεραπείας, ψυχαγωγίας, συναντήσεων. Σήμερα είναι επιτακτική η ανάγκη ο επισκέπτης να αξιοποιήσει και να αυξήσει τις ατομικές του ικανότητες και μέσω των ιαματικών φυσικών πόρων να καλλιεργήσει τη σωματική και ψυχική του υγεία.

Τα ιαματικά λουτρά της Αγίας Παρασκευής είναι ένα μοναδικό υδροθεραπευτήριο
με θέα το απέραντο γαλάζιο στη Κασσάνδρα!

Στη νότια πλευρά του χωριού της Αγίας Παρασκευής διακρίνονται οι εγκαταστάσεις των Λουτρών. Τα ιαματικά νερά  αναβλύζουν από τα έγκατα της γης πλούσια σε στοιχεία, που βοηθούν ανθρώπους όλων των ηλικιών να αντιμετωπίσουν δερματολογικά προβλήματα και παθήσεις των οστών και των αρθρώσεων εδώ και αιώνες. Το φυσικό αυτό spa, γίνεται ολοένα πιο δημοφιλές χάρη στις εξαιρετικές θεραπευτικές περιποιήσεις και τις σύγχρονες υποδομές που παρέχει.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο site: www.halkidikispa.com

Ολιστική προσέγγιση της ευεξίας:

Πέρα από τα πολυτελή κέντρα Σπα, η Χαλκιδικής επίσης είναι ένας προορισμός που προσφέρει μία ολιστική προσέγγιση της ομορφιάς, της ευεξίας κια της υγείας!

Είτε πρόκειται για Γιόγκα retreats και διαλογισμό, είτε για tai chi retreats και ρέικι, η Χαλκιδική συνδυάζει το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και το καταπράσινο δάσος με την ηρεμία και την ευεξία και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό.

Η ολιστική προσέγγιση της ευεξίας που έχει τις απαρχές του στην αρχαία Ελλάδα και τον Ιπποκράτη, είναι ο συνδυασμός του τρόπου ζωής και της διατροφής για την ισορροπία νου – ψυχής – σώματος και αποτελεί πραγματικά πνευματική εμπειρία!

Ιπποκράτης:

"Οι φυσικές δυνάμεις που έχουμε μέσα μας, είναι οι πραγματικοί θεραπευτές της νόσου"

follow us

join us in social media

Συνεργάτες

X