Επισκεφτείτε ένα αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας

Επισκεφτείτε ένα αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας

Στα "Αμπελόφυλλα της Μαριάννας" θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να επισκεφτείτε και να κάνετε τη βόλτα σας σε έναν βιολογικό αμπελώνα, να δείτε από κοντά πώς τυλίγονται τα ντολμαδάκια, το παραδοσιακό μας ορεκτικό και φυσικά να τα δοκιμάσετε!

 

Οι εγκαταστάσεις και τα αμπέλια της Οικογένειας Καζάκη που παράγουν τα διάσημα "Αμπελόφυλλα της Μαριάννας" είναι ανοιχτά σε όλους. Μπορείτε επισκεφτείτε το κτήμα και να δείτε πώς συλλέγουν και επεξεργάζονται τα προϊόντα τους, κλείνοντας ένα ραντεβού.

Εναλλακτικά, μπορείτε να συμμετέχετε σε κάποια από τις δραστηριότητες που οργανώνουν όλο το χρόνο.

Το κτήμα Καζάκη είναι γνωστό γιατί παράγει όλα τα προϊόντα που μπορούν να παραχθούν σε ένα αμπελώνα εκτός από κρασί! Τα προϊόντα τους παράγονται στους ιδιόκτητους αμπελώνες, έκτασης περίπου 80 στρεμμάτων, στη Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν στην καλλιέργεια αλλά και την παρασκευή τους συνδυάζουν τη σύγχρονη γεωπονική τεχνογνωσία με τις παραδοσιακές συνταγές των παππούδων και των γιαγιάδων μας, ενώ παράλληλα είναι βιολογικά και πιστοποιημένα.

Οι εγκαταστάσεις τους είναι επισκέψιμες όλο το χρόνο, με ένα απλό τηλεφώνημα, μια και είναι μέλη του δικτύου των Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδας. Ωστόσο, όλον τον υπόλοιπο χρόνο οργανώνουν δραστηριότητες, στις οποίες μπορείτε ελεύθερα να συμμετέχετε είτε μεμονωμένα ως οικογένειες είτε οργανωμένα ως σχολικές τάξεις ή γκρουπ.

Πληροφορίες:

Αμπελόφυλλα της Μαριάννας
63080 - Νέα Γωνιά - Χαλκιδική
: 2399 0 20450
: info@ntolmadakia.com
www.ntolmadakia.com

Μη χάσετε!

Επισκεφτείτε το εργαστήριο του Πάνου Ιωαννίδη, ενός από τους μοναδικούς
κατασκευαστές χειροποίητων πιάνων στην Ευρώπη!

Κοντινά Μέρη

επιλέξτε και ανακαλύψτε

follow us

join us in social media

Συνεργάτες

X