Σίβηρη

Σίβηρη

Απόσταση από το αεροδρόμιο → 81,8 χιλ

 

 

Η Σίβηρη θεωρείτε ένας από τους ωραιότερους προορισμούς για ήρεμες, οικογενειακές διακοπές συνδυάζοντας της μοναδικής ομορφιάς δάση με την γαλαζοπράσινη ακτή.

 

Ο οικισμός της Σίβηρης διαθέτει αρκετά όμορφα διαμερίσματα, μικρά ξενοδοχεία και οι πολλοί ελκυστικοί παραλιακοί περίπατοι όπου συναντάς καφετέριες και εστιατόρια και φαίνονται να σε καλώς ορίζουν ειλικρινά και να σου προσφέρουν μία ξενάγηση εκ των έσω, στη ζωή και τη γαστρονομία. Παρά την μεγάλη επισκεψιμότητα, οι ντόπιοι δίνουν μεγάλη σημασία στο να παρέχουν μία ανεπιτήδευτη φιλοξενία.

Η παραλία της δε είναι αμμώδης και τα νερά ρηχά ιδανική για μικρά παιδιά ενώ υπάρχουν πολλά Beach Bar, στα οποία μπορείτε να χαλαρώσετε και να κάνετε ηλιοθεραπεία, να παίξετε ρακέτες ή beach volley, και να διασκεδάσετε.

Μη το χάσετε!

Στο ανοιχτό αμφιθέατρο της Σίβηρης, πραγματοποιείτε κάθε χρόνο το διάσημο πλέον "Φεστιβάλ Κασσάνδρας", όπου γνωστοί Έλληνες και ξένοι τραγουδιστέςηθοποιοί και μουσικοί, διοργανώνουν παραστάσεις κάτω από το φως του καλοκαιρινού φεγγαριού.

Κοντινά Μέρη

επιλέξτε και ανακαλύψτε

follow us

join us in social media

Συνεργάτες

X