Σάνη μαρίνα

Σάνη μαρίνα

Ένας παράδεισος πολυτέλειας για το σκάφος σας βρίσκεται στην μαγευτική χερσόνησο της Κασσάνδρας. Η Sani μαρίνα, παρόλο την κίνησή της παραμένει ένα από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά του Αιγαίου.

Υπόσχεται όλες τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες που θεωρούνται αυτονόητες από ένα λιμένα πρώτης τάξεως. Η πανέμορφη διαμόρφωσή της συνθέτει ένα συναρπαστικό, κοσμοπολίτικο σκηνικό, καθώς και μια ιδανική πύλη προς το Αιγαίο κι ακόμη παραπέρα.

Με τις υπηρεσίες και τις παροχές ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, η Sani Marina είναι ο ιδανικός προορισμός για σας και το σκάφος σας. Βραβεύεται δε κάθε χρόνο, με τη γαλάζια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα καθαρά νερά της.

Η Sani Marina τελεί υπό τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές τεχνολογίας και ασφάλειας, και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όλον το χρόνο.

Και αν δεν έχετε δικό σας σκάφος, μπορείτε εύκολα ζείσετε τη μοναδική εμπειρία της ενοικίασης ιστιοπλοϊκού σκάφους και πληρώματος για μια ημέρα, ένα Σαββατοκύριακο, ή και περισσότερο.

Ξεκινώντας από τη Sani μαρίνα, σαλπάρετε στην πρόκληση και στην περιπέτεια με μία κρουαζιέρα στο Αιγαίο που πάντα ονειρευόσασταν, και που ξέρετε, ίσως να ανακαλύψετε κάποια κρυμμένη, απομονωμένη και πανέμορφη παραλία από τις εκατοντάδες που υπάρχουν στην Ελλάδα.

Παροχές & υποδομές:

> Η Sani Marina είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων για σκάφη
> Επεκτάθηκε και ανακαινίστηκε πλήρως το 2003
> Ιδανική για να ελλιμενίσετε το σκάφος σας όλον το χρόνο
> Εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε τους απόμερους κολπίσκους και τις κρυμμένες παραλίες της Χαλκιδικής και της γύρω περιοχής
> 32.000 τετραγωνικά, και βάθος νερού 3 μέτρα
> 215 ξεχωριστά αγκυροβόλια, για σκάφη μέχρι 33 μέτρα
> Πλωτά βάθρα με φάρδος 3 μέτρων, με στηρίγματα για τα χέρια
> Τροφοδοσία ηλεκτρικού ρεύματος, πόσιμο νερό, καύσιμα, αποχετεύσεις και σωλήνες αντιπυρικής προστασίας
> Δρόμοι χωρίς κίνηση γύρω από τη μαρίνα
> Απόλυτα προστατευμένη, με 24ωρη υπηρεσία φύλαξης
> Υπηρεσίες συντήρησης σκάφους κατ’ αίτηση
> Υπηρεσία ενοικίασης σκαφών

Στοιχεία επικοινωνίας:

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε εδώ: SANI μαρίνα

Κοντινά Μέρη

επιλέξτε και ανακαλύψτε

follow us

join us in social media

Συνεργάτες

X