Ενοικίαση σκάφους στη Βουρβουρού

Ενοικίαση σκάφους στη Βουρβουρού

Θέλετε να ζήσετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα? Θέλετε να νιώσετε την εμπειρία να είστε μόνοι σας σε ένα νησί? Να κολυμπήσετε σε κρυστάλλινα νερά?

Αν ναι, τότε αυτό είναι για εσάς! Αν συγκαταλέγεστε στους παθιασμένους εξερευνητές, τότε το σύμπλεγμα των 9 βραχονησίδων στο κόλπο της Βουρβουρούς είναι ο απόλυτος προορισμός για εσάς! 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να νοικιάζεται ένα μικρό σκάφος, το οποίο δεν χρειάζεται ειδικό δίπλωμα, να πάρετε μαζί σας τα απαραίτητα να ζήσετε μία αξέχαστη εμπειρία!

Θα βρείτε πολλές εταιρείες ενοικίασης σκαφών στην περιοχή.

Εξερευνήστε το σύμπλεγμα των εννιά νησίδων στα ανοιχτά της Βουβουρούς, κολυμπήστε σε ερημικές ακτές, στις οποίες δεν υπάρχει πρόσβαση οδικώς και ανακαλύψτε τη δική σας ιδιωτική παραλία!

Αν θέλετε να βιώσετε την συναρπαστική εμπειρία μιας εκδρομής στις νησίδες του κόλπου της Βουρβουρούς είναι πολύ εύκολο. Οι τιρκουάζ παραλίες και οι απομονωμένοι ορμίσκοι των εννιά βραχονησίδων είναι προσβάσιμοι μόνο με σκάφος, που μπορείτε να νοικιάσετε στη Βουρβουρού. Η διαδρομή είναι πολύ σύντομη. Υπάρχουν επίσης οργανωμένες εκδρομές με πλεούμενα, που κάνουν τον γύρο των νησίδων  και σας αφήνουν εκεί για να απολαύσετε τις ακτές τους για μερικές ώρες.

Μη το χάσετε!

Βρείτε τη "Γαλάζια λίμνη" όπως την ονομάζουν οι ντόπιοι και
επισκεφτείτε την παραλία "Χαβάη" στο νησί του Διαπόρου!

Κοντινά Μέρη

επιλέξτε και ανακαλύψτε

follow us

join us in social media

Συνεργάτες

X