Porto Carras μαρίνα

Porto Carras μαρίνα

Η ιδιωτική μαρίνα του Porto Carras είναι η μεγαλύτερη μαρίνα στη Βόρεια Ελλάδα σχεδιασμένη για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών με μεγάλα πολυτελή σκάφη και ιστιοπλοϊκά ανοικτής θαλάσσης.

Η τοποθεσία της Porto Carras Marina είναι ένα φυσικό καταφύγιο σε στρατηγικό σημείο της Χαλκιδικής. Αποτελεί ιδανική βάση για θαλάσσιους ταξιδιώτες που θέλουν να εξερευνήσουν τα πανέμορφα ελληνικά νησιά και τα τοπικά αξιοθέατα, πολλά από τα οποία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Όλο το προσωπικό στη μαρίνα είναι προσεκτικά επιλεγμένο και εκπαιδευμένο ώστε να παρέχει στους πελάτες την αποκλειστική φροντίδα, την ιδιωτικότητα και την επαγγελματική εξυπηρέτηση που τους αξίζει.

Η χωρητικότητα της μαρίνας είναι μέχρι 315 σκάφη, έχει 5.5 μέτρα βάθος και μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι 55 μέτρα σκάφη σε μήκος.

Παρέχει 296 ενεργειακές μονάδες (220-380 volt), παροχή νερού, δυνατότητα ανεφοδιασμού καυσίμων και ασφάλεια. Κάθε χρόνο βραβεύεται με τη Γαλάζια Σημαία!

Η τοποθεσία της Porto Carras μαρίνας είναι ένα φυσικό καταφύγιο σε στρατηγικό σημείο της Χαλκιδικής. Αποτελεί ιδανική βάση για θαλάσσιους ταξιδιώτες που θέλουν να εξερευνήσουν τα πανέμορφα ελληνικά νησιά και τα τοπικά αξιοθέατα, πολλά από τα οποία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Προτεινόμενες εκδρομές:

Πλέοντας κατά μήκος των ήρεμων κολπίσκων του Porto Carras, μπορείτε να ανακαλύψετε όμορφα λιμανάκια, κρυμμένες παραλίες και το καθηλωτικό τοπίο από του Αγίου Όρους. Απολαύστε απίστευτες παραλίες, απρόσιτες από την ξηρά ή χαράξτε πορεία προς τα μαγευτικά νησάκια γύρω από τη Χαλκιδική όπως το Μαραθονήσι, τα Σπαλαθονήσια, η Διάπορος ή η Αμμουλιανή.

H μαρίνα του Porto Carras είναι επίσης ιδανική και για τους λάτρεις της ανοιχτής θάλασσας, λόγω της σύνδεσής της με το Αιγαίο. Η Σκιάθος, η Σκόπελος, η Αλόννησος, η Σκύρος και οι Κυκλάδες περιμένουν να γίνουν ο επόμενός σας προορισμός.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε εδώ: Porto Carras μαρίνα

Κοντινά Μέρη

επιλέξτε και ανακαλύψτε

follow us

join us in social media

Συνεργάτες

X