Πτήσεις με αλεξίπτωτο πλαγιάς (paragliding)

Πτήσεις με αλεξίπτωτο πλαγιάς (paragliding)

Ανακαλύψτε την εμπειρία της ελεύθερης πτήσης με διθέσιο αλεξίπτωτο πλαγιάς ή με διθέσιο μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάς κινούμενο πάνω σε τροχούς και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να θαυμάσετε τις ομορφιές της Κασσάνδρας από ψηλά!

 

Η θέα των ανυπέρβλητων τοπίων της Κασσάνδρας από ψηλά είναι μια μοναδική εμπειρία που αξίζει να ζήσετε! Τα ανεμόπτερα ή τα paratrike (διθέσια μηχανικά ανεμόπτερα με τροχούς για ευκολότερη απογείωση και προσγείωση) θα σας προσφέρουν μια βόλτα και μια οπτική γωνία ιδανική για να δείτε τόσο το φυσικό ανάγλυφο όσο και τις δαντελωτές ακρογιαλιές της Κασσάνδρας. Είναι μια 100% ασφαλής εμπειρία, που  σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη για μια ζωή.

 

Προσφέρονται 2 είδη πτήσεων:

 

  • ελεύθερης πτήσης με διθέσιο αλεξίπτωτο πλαγιάς: Η διθέσια πτήση δεν απαιτεί από τον επιβάτη να έχει οποιαδήποτε προηγούμενη εμπειρία, δεξιότητα ή ιδιαίτερη σωματική δύναμη, μόνο την επιθυμία να πετάξετε και να ζήσετε κάτι εξαιρετικό!
  • Paratrike: μία πτήση με ένα διθέσιο μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάς κινούμενο πάνω σε τροχούς. Προσφέρει εύκολη απογείωση και προσγείωση που δεν απαιτεί τρέξιμο με τα πόδια. Κάθεσαι απλά σε ένα αναπαυτικό κάθισμα, ο πιλότος σηκώνει την πτέρυγα και μετά από μια σύντομη τροχοδρόμηση βρίσκεσαι αιωρούμενος πάνω από τις αγαπημένες σου παραλίες της Χαλκιδικής.

Μη το χάσετε!

Να τραβήξετε όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε!

Κοντινά Μέρη

επιλέξτε και ανακαλύψτε

follow us

join us in social media

Συνεργάτες

X