ιούλιος, 2022

29ιουλ - 30ιουλ 299:30 μμιουλ 30Φεστιβάλ ΒαρβάρςMusic festival

Πληροφορίες

Φεστιβάλ Βαρβάρας
29-30 Ιουλίου 2022
Κατταράκτες | Δήμος Αριστοτέλη

Το Φεστιβάλ Βαρβάρας επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι στην ορεινή Χαλκιδική και μας προσκαλεί όλους να απολαύσουμε ένα μοναδικό διήμερο συναυλιών στις 29 & 30 Ιουλίου 2022.

Πρόγραμμα φεστιβάλ:

29/7, 20:30  Συναυλία με την Ελένη Τσαλιγκοπούλου και το Γιάννη Διονυσίου
30/7, 20:30  Συναυλία με τη Γλυκερία – Μελίνα Κάνα & Manitarock

Με ιδιαίτερη χαρά, μέρος των εσόδων θα διατεθεί στη στήριξη του «Κέντρου Ελπίδας» (Hope Spot). Πρόκειται για ένα κοινωνικό κίνημα προσφοράς και στήριξης για θύματα trafficking και ενδοοικογενειακής βίας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Η διοργάνωση του φεστιβάλ είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας χρόνων του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρβάρας και Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρβαριωτών Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διατηρήσουν την επαφή του οικισμού με το Σήμερα.

Μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής έχουν φιλοξενηθεί στο φεστιβάλ Βαρβάρας τα προηγούμενα χρόνια ανάμεσα τους οι Πυξ Λαξ, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Νατάσσα Μποφίλιου, Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Θάνος Μικρούτσικος, Γιάννης Χαρούλης, Χαρούλα Αλεξίου, Ορφέας Περίδης, Λιζέτα Καλημέρη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Παυλος Παυλιδης κ.α.

Το Φεστιβάλ αποτελεί μια ευκαιρία ο επισκέπτης να παρακολουθήσει τις συναυλίες και παράλληλα να απολαύσει το καταπληκτικό τη φυσική ομορφιά του τόπου, να γευθεί τη περίφημη τοπική κουζίνα καθώς και να επισκεφθεί τους Καταρράκτες Βαρβάρας.

Wooden bridge at Varvara's waterfalls

Wooden bridge at Varvara’s waterfalls

 

Ώρα

29 (παρασκευή) 9:30 μμ - 30 (σάββατο) 1:00 πμ EEST

Τοποθεσία

Varvara village

Varvara village

Comments are closed.

follow us

join us in social media

Συνεργάτες

X